середа, 20 серпня 2014 р.

паста з креветками і кабачком

Дуже смачна паста «Stella di Mare»

Інгредієнти: 

300 гр. макаронів,
250 гр. томатів Черрі,
1 невеликий кабачок,
200 мл. вершків 15-20%,
100 гр. креветок.





Приготування: 

- Помидорки розрізаємо навпіл
- Кабачок нарізаємо кубиками
- Обсмажуємо помидоки на сковорідці хвилин 5, додаємо кабачок, обсмажуємо, вливаємо вершки і тушкуємо до загустіння соусу, додаємо відварені і очищені креветки (можна купити вже очищені).
- Відварюємо макарони до стану неповної готовності (al dente), додаємо їх до соусу, перемішуємо і залишаємо під кришкою хвилин на 5

Немає коментарів:

Дописати коментар