середа, 20 серпня 2014 р.

пиріг-ватрушка

Пиріг-ватрушка 
Інгредієнти:
Яйце куряче 5 шт.
Цукор 1 скл.
Сметана 1 скл.
Сир домашній 550 г
Борошно пшеничне 1 скл.
Сода харчова 0,5 ч.л.
Масло вершкове 50 г
Манна крупа 1 ст.л.
Вишня в'ялена 0,5 скл.




Приготування: 
1 Два яйця збиваємо з 0,5 склянки цукру.
2 Додаємо сметану, соду, борошно, розтоплене вершкове масло і гарненько перемішуємо, в результаті отримуємо  тісто концистенції густої сметани.
3 Тепер приступаємо до приготування начинки. Сир, манну крупу, 3 яйця і 0,5 склянки цукру з'єднуємо і ретельно перемішуємо (можна за допомогою блендера).
4 Форму змащуємо маслом і виливаємо тісто, а в центр акуратно поміщаємо сирну начинку.
5 Зверху на сирну начинку кладемо ягоди в'яленої вишні (можна використовувати будь-які ягоди) і відправляємо в холодну духовку, потім виставляємо температуру 180 градусів і випікаємо пиріг 35-40 хвилин.
Під час випікання сирна начинка опускається вниз, а з тіста утворюються бортики і пиріг має вигляд великої ватрушки.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар