середа, 20 серпня 2014 р.

найніжніше куряче філе

знадобиться:
1 кг курячих грудок
1 лимон
1 ч.л. харчової соди
1 ч.л. картопляного крохмалю
борошно для панірування
сіль



Приготування: 


Курячі грудки нарізати невеликими шматочками, посолити і додати соду. Лимонним соком добре скропити грудки, додати крохмаль. Залишити на 15 хвилин, потім кожен шматочок обкачати в борошні. Обсмажити на рослинній олії. М'ясні шматочки під час смаження роздуваються, виходять дуже соковитими і смачними!

Ніколи б не подумала, що куряче філе може бути настільки соковитим і м'яким!

Спробуйте приготувати його таким способом і переконайтеся в цьому самі!

Немає коментарів:

Дописати коментар