середа, 20 серпня 2014 р.

шоколадне орео з шоколадною начинкою

Шоколадне печиво с шоколадною начинкою




інгредієнти: 
1 1/4 склянки борошна
1/2 склянки какао без цукру
1/4 склянки вівсяних пластівців (дрібно помелених)
1 чайна ложка соди
1/4 чайної ложки розпушувача
165 г вершкового масла кімнатної температури
2 столових ложки шоколадної пасти
1,5 склянки цукру
1 яйце
морська сіль



начинка:
370 г шоколадної пасти (Нутелла)

приготування:
Нагрійте духовку до 190 градусів. Застеліть деко папером для випічки.
Віночком змішайте муку, какао, пластівці, соду і розпушувач. Збийте масло з шоколадною пастою і цукром. Вбийте яйце і поступово всипте суху суміш. Замісіть тісто до однорідного стану.
Розділіть тісто на маленькі кульки, притисніть їх дном склянки і викладіть на деко (залиште кілька сантиметрів між печивом, воно розпливатиметься). Злегка присипте морською сіллю і поставте в духовку на 8 хвилин. Остудіть близько хвилини і перекладіть на решітку для охолодження.
Після повного охолодження змастіть печиво шоколадною пастою і зліпіть по два
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар