Домашня варена ковбаса
інгредієнти:
Філе куряче (або індиче) - 700 г
Вершки (можна жирне молоко) - 300 мл
Білок яєчний - 3 шт
сіль
перець чорний
приправи
Приготування:
1. Сире охолоджене філе ріжемо на шматочки. Подрібнюємо в блендері до кремоподібного стану, додаємо білки, перець і сіль за смаком. За бажанням можна додати мускатний горіх.
2. Вливаємо в фарш холодні вершки і перемішуємо до однорідності.
3. На прямокутний шматок харчової плівки викладаємо 1/3 фаршу, загортаємо в ковбаску і зав'язуємо краї ниткою. Так повторюємо ще 2 рази. Виходить 3 ковбаски.
4. У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімуму. Вода не повинна кипіти. В воду викладаємо ковбаски і придавлюємо їх блюдцем, щоб вони не спливали. Варимо 60 хвилин.
5. Виймаємо ковбаски і охолоджуємо.
6. Знімаємо плівку.
7. На столі розкладаємо пергаментний папір, посипаємо папір приправами, травами за смаком. Кладемо на трави ковбаску і загортаємо. Так робимо з кожної ковбаскою. Прибираємо в холодильник на 8 годин, можна на ніч. Перед подачею знімаємо папір і нарізаємо
Немає коментарів:
Дописати коментар