Цей смачний перекус можна використовувати в походах. Він чудово замінить сушену рибку на посиденьках. А ще, завдяки повній натуральності, його можна давати цуценятам та кошенятам в якості нагороди під час дресирування.
Інгредієнти:500 г курячої грудки без кісток та шкіри 1 столова ложка арахісового масла1/4 чайної ложки соєвого соусу
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 80˚ С.
- Видаліть жир та шматочки кістки з курячих грудок і висушіть.
- Змішайте арахісове масло і соєвий соус, створивши маринад для в'ялення. за потреби додайте трохи води, щоб утворилась рівномірна, досить рідка паста
- За нурте курячі грудки в суміш і покладіть до морозилки на 1 год. Легке заморожування полегшить її нарізання на тонкі шматочки.
- Дістаньте курку і розріжче на тонкі довгі смужки
- Розкладіть смужки на формі для запікання вкритій пергаментним папером.
- Помістіть в духовку, встановивши таймер на 2 години.
- Ваше в'ялене м'ясо готове!
- Охолодіть і, за потреби, розріжте ножицями на дрібніші шматочки.
Такий смачний перекус може зберігатись в закритій тарі в холодильнику до 30 днів. Насолоджуйтесь чудовим джерелом білків з низьким вмістом жиру!
Немає коментарів:
Дописати коментар