середа, 1 жовтня 2014 р.

сушена курочка

Сушена куряча грудка
Цей смачний перекус можна використовувати в походах. Він чудово замінить сушену рибку на посиденьках. А ще, завдяки повній натуральності, його можна давати цуценятам та кошенятам в якості нагороди під час дресирування.Homemade Chicken Jerky For Dogs
Інгредієнти:500 г курячої грудки без кісток та шкіри 1 столова ложка арахісового масла1/4 чайної ложки соєвого соусу 

Спосіб приготування:
  • Розігрійте духовку до 80˚ С. 
  • Видаліть жир та шматочки кістки з курячих грудок і висушіть. 
  • Змішайте арахісове масло і соєвий соус, створивши маринад для в'ялення. за потреби додайте трохи води, щоб утворилась рівномірна, досить рідка паста 
  • За нурте курячі грудки в суміш і покладіть до морозилки на 1 год. Легке заморожування полегшить її нарізання на тонкі шматочки. 
  • Дістаньте курку і розріжче на тонкі довгі смужки
  • Розкладіть смужки на формі для запікання вкритій пергаментним папером. 
  • Помістіть в духовку, встановивши таймер на 2 години.
  • Ваше в'ялене м'ясо готове! 
  • Охолодіть і, за потреби, розріжте ножицями на дрібніші шматочки. 
Такий смачний перекус може зберігатись в закритій тарі в холодильнику до 30 днів. Насолоджуйтесь чудовим джерелом білків з низьким вмістом жиру!

Немає коментарів:

Дописати коментар