вівторок, 7 жовтня 2014 р.

класичний репецт запечених макаронів з сиром

Класичний репепт запечених макаронів з сиром


Інгредієнти:

1 (250 г) пакет макаронів
4 столові ложки вершкового масла
4 столові ложки борошна
1 склянка молока
1 склянка вершків
1/2 чайної ложки солі
свіжий мелений чорний перець, за смаком
2 склянки сиру чеддер, тертого 
1/2 чашки панірувальних сухарів, з маслом






Приготування:
  • Розігріти духовку до 200 ° С.
  • Зваріть і злийте макарони відповідно до інструкції на упаковці; відкладіть в сторону.
  • У великій каструлі розтопіть вершкове масло.
  • Додайте борошно, змішане з сіллю і перцем та гарно розмішайте вінчиком.
  • Поступово, постійно помішуючи влийте молоко і вершки.
  • Доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини (постійно помішуючи).
  • Зменшіть вогонь і варіть (постійно помішуючи) 10 хвилин.
  • Додайте тертий чеддер і потримайте на слабкому вогні ще хвилин 5 (поки не розплавиться сир).
  • Вимкніть вогонь.
  • Додайте макарони в каструлю і перемішайти, щоб покрити сирним соусом.
  • Перекладіть макарони у змащену маслом форму для запікання.
  • Посипте панірувальними сухарями.
  • Випікайте 20 хвилин, поки поверхня не набуде золотисто-коричневого кольору.
Після змішування макарони можна заморозити та готувати за потреби (час випікання збільшиться хвилин на 10)

Немає коментарів:

Дописати коментар