Інгредієнти:
Яйце - 1 шт.
Цукор - 2 ст. л.
Ванілін - 1 пакетик
Кефір (жирний - 3,2%) - 0,5 л
Борошно - 400 г (приблизно)
Сода - 1 ч. л.
Сіль - дрібка
Олія - для смаження
Приготування:
1. Яйце збити з цукром і сіллю.
2. Вилити кефір в кастрюлю і поставити нагріватися на плиту. Він почне згортатися, як тільки будуть з'являтися білі пластівці, вимкнути, не доводячи до кипіння.
3. Обережно влити кефір в яєчну масу і перемішати.
4. Просіяти борошно в яєчно-кефірну масу (частинами), доводячи масу до концистенції липкої каші. В самому кінці додати соду і ще раз перемішати до однорідності. У тісті відразу почнуть з'являтися бульбашки ...
5. Розігріти пательню, влити олію і обсмажити оладки з двох сторін.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар