вівторок, 6 січня 2015 р.

температура випікання різних видів тіста

Кожному виду кондитерських виробів відповідає певний вид тіста. Вони різняться за способом приготування й рецептурою. Відповідно температура й час їхнього випікання теж різні.
Дріжджове тісто для дрібних виробів. Температура — 240-260°С, час випікання — 8-15 хвилин.
Дріжджове для великих виробів: 220-240°С, 20-50 хвилин.
Листкове бездріжджове: 230-250°С, 25-30 хвилин.
Пісочне: 230-250°С, 10-15 хвилин.
Бісквітне: 200-220°С, 10-15 хвилин (до 10 мм), 35-40 хвилин (до 40 мм).
Заварне: 180-220°С, 30-40 хвилин.

Немає коментарів:

Дописати коментар