пʼятниця, 3 липня 2015 р.

Варіації смаків класичного пісочного печива

Гливке: Додайте на 2 склянки борошна більше.

Підрум'янене: Встановіть піч на 190-200 градусів. Карамелізація, яка надає печиву приємний коричневий відтінок, відбувається вище 180 градусів.

Хрустке з м'якою серединкою: Використовуйте 1/4 чайної ложки розпушувачу і 1/4 чайної ложки харчової соди.

Жувальне: Замініть борошно першого сорту на борошно нижчих сортів.

Такі як в магазині: Замініть половину масла/маргарину на кондитерський жир

Товсте (і менш хрустке): Заморозьте тісто на 30-60 хвилин. Це дозволить маслу затвердіти і воно буде менше поширюватися  під час випічки.

Пухке: Використовуйте більше харчової соди, тому що вона випускає вуглекислий газ при нагріванні, що дозволяє печиву підніматися

З ароматом іриски: Замініть звичайний цукор на коричневий

Додатковий бонус: Охолодження тіста протягом принаймні 24 годин перед випічкою поглиблює всі смаки



Немає коментарів:

Дописати коментар