Гливке: Додайте на 2 склянки борошна більше.
Підрум'янене: Встановіть піч на 190-200 градусів. Карамелізація, яка надає печиву приємний коричневий відтінок, відбувається вище 180 градусів.
Хрустке з м'якою серединкою: Використовуйте 1/4 чайної ложки розпушувачу і 1/4 чайної ложки харчової соди.
Жувальне: Замініть борошно першого сорту на борошно нижчих сортів.
Такі як в магазині: Замініть половину масла/маргарину на кондитерський жир
Товсте (і менш хрустке): Заморозьте тісто на 30-60 хвилин. Це дозволить маслу затвердіти і воно буде менше поширюватися під час випічки.
Пухке: Використовуйте більше харчової соди, тому що вона випускає вуглекислий газ при нагріванні, що дозволяє печиву підніматися
З ароматом іриски: Замініть звичайний цукор на коричневий
Додатковий бонус: Охолодження тіста протягом принаймні 24 годин перед випічкою поглиблює всі смаки
Немає коментарів:
Дописати коментар