середа, 20 серпня 2014 р.

домашні курячі сосиски

Домашні сосиски


Домашні сосиски можуть стати родзинкою вашого столу. Зробити їх простіше простого. І там тільки м'ясо! До того ж, ціна удвічі дешевша найдешевших магазинних сосисок, в яких м'яса взагалі немає.

Склад:
450 г курячого філе
200 мл молока
1 ч.л. гірчиці
3 \ 4 ч.л. солодкої паприки
1 \ 4 ч.л. гострої меленої паприки
Сіль, перець - за смаком + харчова плівка






З філе зрізаємо всі плівки і жир. Нарізаємо його на шматочки, заливаємо охолодженим в морозильній камері молоком і даємо постояти 30 - 40 хвилин.
Перекладаємо філе з молоком в блендер, додавши гірчицю, паприку, сіль і перець. Фарш має вийти таким, щоб він добре видавлювався з кондитерського мішка. Протираємо фарш через металеве сито і перекладаємо в кондитерський мішок.
Зрізаємо куточок і вичавлюємо фарш у вигляді смужок бажаної довжини на нарізану на шматочки харчову плівку. Плівку щільно згортаємо, закручуємо і зав'язуємо один кінець. Потім, якщо всередині фаршу залишилося повітря, випускаємо його з іншого кінця. Щільно утрамбовуємо фарш і зав'язуємо другий кінчик.
Якщо не випустити повітря, то в цих місцях залишаться порожнечі. Охолоджуємо сосиски в холодильнику 1 - 2 години, після чого варимо на повільному вогні в киплячій воді 7 хвилин або на пару. Готові сосиски можна подавати з соусом бешамель або яблучним соусом.
Для більшої соковитості можна додати до фаршу змелений в блендері лід. В такому випадку, сосиски перед приготуванням краще заморозити


Немає коментарів:

Дописати коментар