вівторок, 7 жовтня 2014 р.

біла глазур (холодний спосіб)


Топінг для торту чи капкейків

Інгредієнти:

8-10 чашок цукрової пудри, просіяної 

250 г вершкового масла, розм'якшеного 

2 ч.л. ванільного екстракту 
½ склянки молока 

Спосіб приготування:

  • Змішайте половину цукрової пудри з маслом. 
  • Додайте ваніль і молоко. 
  • Збирайте міксером на середніх швидкостях до однорідної концистенції
  • Додайте другу половину цукрової пудри та збивайте ще протягом 2 хвилин. 

Примітки 
Використовуйте 8 склянок цукрової для легкої глазурі. Для густішої концистенції додавайте цукрову пудру, поки глазур не набуде бажаного вигляду

Немає коментарів:

Дописати коментар