10 картоплин,
2 яйця,
борошно,
сіль,
перець.
Приготування галушок:
5 картоплин відварюємо а інші 5 натираємо на дрібній тертці.
Варені проціджуємо і робимо пюре, а коли охолонуть змішуємо з натертими.
Вбиваємо яйця, сіль, перець і ще змішуємо. 
Поступово додаємо борошно, аби консистенція була тягучою і густенькою та можна було змоченими водою руками формувати кругленькі галушки у вигляді кульок.
За розміром хто які полюбляє але не зовсім маленькі аби не порозпадалися.
Занурюємо галушки у киплячу підсолену воду і варимо 10 хвилин на слабкому вогні.
Смачного всім хто буде готувати!
Немає коментарів:
Дописати коментар