середа, 20 серпня 2014 р.

чипси начос

Як зробити чіпси "Начос" 

Інгредієнти (на 1 велику миску чіпсів):
- 2 тонких коржі-лаваша
- 100-150 мл рослинного масла
- пів чайної. ложки сухого базиліка
- пів чайної. ложки сухого майорану
- пів чайної. ложки сухої меленої паприки
- пів чайної. ложки сухого часнику
- пів чайної. ложки солі




приготування: 
1. Розігрійте духовку до 220 градусів.
2. Лаваш наріжте невеликими шматочками - квадратами, трикутниками - як захочете. Викладіть їх на деко, додайте всі приправи і масло. А тепер добре перемішайте так, щоб кожен шматочок виявився добре змазаним олією і спеціями. також зручно змішати олію з приправами в глибокій мисці і обвалювати в ній шматки лавашу перед викладанням на деко.
До речі, якщо хочете більш дієтичний варіант, спочатку змастіть коржі з двох сторін маслом (на це піде 2-3 ст. Ложки.) Використовуйте кондитерський пензлик, щоб розподілити масло по всій поверхні лаваша, присипте травами, а вже потім нарізайте на шматочки і викладайте на деко.
3. Запікайте 5-7 хвилин в розігрітій духовці. Найкраще, якщо чіпси ви викладати в один шар. Інакше в процесі запікання їх порібно кілька разів ретельно перемішувати. В результаті всі чіпси рівномірно запікаються до дивовижного хрускоту і приємного кольору.
Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар